Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Zangoo Auto Group Co., Ltd 86-152-95152175 info@zangoo.com.cn
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Εορτασμός φεστιβάλ δράκος-βαρκών

Εορτασμός φεστιβάλ δράκος-βαρκών

June 13, 2021

«Το γούστο το φεστιβάλ βαρκών δράκων, ευτυχισμένη ζωή» απεικονίζει την ευτυχή εργασία επιχείρησης, ευτυχής εκμάθηση, ευτυχής σκοπός ζωής.

Προκειμένου να ευχαριστηθούν οι υπάλληλοι της επιχείρησης για τη σκληρή δουλειά τους στο προηγούμενο μισό έτος, ενισχύστε την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία μεταξύ των ηγετών και των υπαλλήλων. Η επιχείρησή μας μέσω ενός νέου και διαφορετικού συναισθήματος των δραστηριοτήτων φεστιβάλ βαρκών δράκων, άφησε το προσωπικό να αισθανθεί την εξανθρωπισμένη διαχείριση της επιχείρησης, ενισχύει το αίσθημα ένταξης της επιχείρησης. Επιπλέον, μέσω του φεστιβάλ βαρκών δράκων, θα δημιουργήσουμε μια θετική εργασιακή ατμόσφαιρα στην επιχείρηση, θα βελτιώσουμε το ηθικό προσωπικού και θα προετοιμαστούμε για τη σκληρή δουλειά κατά το δεύτερο μισό του έτους.

Το γεγονός ήταν μια μεγάλη επιτυχία και η καθεμία είχε έναν μεγάλο χρόνο αυτήν την ημέρα. Για να ενημερώσει τους υπαλλήλους ότι η εργασία είναι σημαντική Εντούτοις, είναι επίσης πολύ σημαντικό να συνοδευθεί η οικογένειά σας κατά τη διάρκεια της εορταστικής εποχής. Η επιχείρηση οργάνωσε ειδικά το φεστιβάλ βαρκών δράκων μια ημέρα εκ των προτέρων, έτσι ώστε οι υπάλληλοι να μπορούν να πάρουν τις οικογένειές τους για να προσέξουν το φεστιβάλ βαρκών δράκων και να χαλαρώσουν. Αυτό είναι την πρώτη φορά η επιχείρησή που μας έχει διοργανώσει ένα γεγονός κάτω από την πρόφαση ενός παραδοσιακού φεστιβάλ, αλλά ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, η επιχείρησή μας μπορεί να διοργανώσει τέτοια γεγονότα συχνότερα στο μέλλον.