Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Zangoo Auto Group Co., Ltd 86-152-95152175 info@zangoo.com.cn
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Χτίσιμο ομάδας Zangoo

Χτίσιμο ομάδας Zangoo

August 15, 2021

Η δραστηριότητα κτηρίου ομάδας της επιχείρησης Zangu ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ζωής. Έκανε όλα τα πράγματα διαβίωσης να αισθανθούν ζωντανά, και όλα γύρω από τα φάνηκαν να έρχονται ζωντανός το καλοκαίρι! Σε μια τέτοια όμορφη εποχή, η επιχείρηση για όλους τους υπαλλήλους για να στείλουν μια στενή επαφή με τη φύση των δραστηριοτήτων κτηρίου ομάδας!

Η επιχείρηση κανόνισε να συναντηθεί σε 8 η ώρα το πρωί της 15ης Αυγούστου κάτω της επιχείρησης, που περιμένει το λεωφορείο της επιχείρησης να μας πάρει άμεσα στην περιοχή της κατασκευής ομάδας! Στο λεωφορείο, ο καθένας ανέμενε με ενδιαφέρον τα παιχνίδια και τα βραβεία του χτισίματος ομάδας, και πολλοί συνάδελφοι που δεν ήταν στο ίδιο τμήμα γνώρισαν βαθμιαία να ξέρουν ο ένας τον άλλον από αυτήν την στιγμή. Όταν φθάσαμε στο εργοτάξιο ομάδας, πήραμε μια φωτογραφία ομάδας από κοινού. Μετά από να πάρουμε τη φωτογραφία ομάδας, εισαγάγαμε το διαλογικό μέρος του κτηρίου ομάδας.

Η επιτυχής εκμετάλλευση της δραστηριότητας χτισίματος ομάδας όχι μόνο κατέστησε τους συναδέλφους όλων των τμημάτων της επιχείρησης πιό φιλικούς, αλλά και κατέστησε τη μεγάλη οικογένεια της επιχείρησης πιό συνεκτική! Πιστεύουμε ότι μετά από αυτήν την δραστηριότητα κτηρίου ομάδας, η ομάδα μας θα είναι ενωμένη, θα εργαστεί μαζί για να κάνει τελειότερο, και θα προωθήσει την ανάπτυξη της επιχείρησης από κοινού.